Vložil: | Lemurka |
Porcí: | 5 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Severské hovězí ragú:
1 ks cibule červená
| dle chuti: pepř mletý a sůl
| 75 ml ocet jablečný
| 0,25 l vývar hovězí
| 100 g mouka hladká
| 500 g rajčata sterilovaná
| 500 g maso hovězí zadní
| dle chuti: zázvor
| 0,2 l olej rostlinný
| 100 g melasa
| 50 g rozinky
| dle chuti: sůl celerová
| 0,25 l víno červené
| 2 ks mrkev
Postup přípravy receptu Severské hovězí ragú:
Hovězí maso nakrájené na menší kostičky obalíme ve směsi mouky, soli a pepře. Opečeme na oleji dohněda, přidáme rajčata(nasekaná konzervovaná), cibuli, celerovou sůl, víno a necháme dusit. Smícháme jablečný ocet, melasu, hovězí vývar a přidáme k masu a dusíme pod pokličkou. Po 15 minutách přidáme na kostky pokrájenou mrkev, zázvor a rozinky. Dusíme doměkka. Podáváme s rýží nebo těstovinami.
Fotky receptu Severské hovězí ragú:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!