Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.06. 2019
Dnes má svátek Milan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Sicilské brambory

fotka Sicilské brambory
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Sicilské brambory:

3 ks nakrájené cibule  | 60 dkg brambor (oloupané a nakrájené)  | 3 stroužky česneku  | 1 ks nakrájený fenykl  | 1 ks pokrájené červená paprika  | 1/2 kg nakrájených žampionů  | 40 dkg oloupaných rajčat a nakrájených  | 2 lžíce usekané bazalky  | 2 lžíce usekané petrželky  |  špetka soli, pepře

Postup přípravy receptu Sicilské brambory:

V hrnci rozpálíme olej, zesklovatíme cibulku, přidáme brambory, česnek, papriku a fenykl, osolíme, opepříme a 5 minut opečeme. Přidáme houby a rajčata, bazalku a petrželku. Přikryté dusíme za občasného zamíchání až je to hotovo.

Sicilské brambory servírujeme lehce posypané petrželkou.


Fotky receptu Sicilské brambory:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sicilské brambory
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !