600 g hovězího masa
| 4 vejce
| 2-3 cibule
| 2 rajčata
| 2 chilli papričky
| 5 vařených brambor
| 250 g rýže
| dle potřeby strouhanka
| dle chuti pepř
| dle chuti sůl
| dle potřeby olej
Postup přípravy receptu Silpancho :
Vařené brambory nakrájíme na kolečka a osmažíme na oleji. Uvaříme rýži dle návodu. Maso nakrájíme na plátky, osolíme a obalíme ve strouhance. Pak rozklepeme dotenka a osmažíme. Cibuli, rajčata a chilli papričky nakrájíme na kostičky a naložíme na chvíli do směsi soli a oleje. Z vajec usmažíme volská oka. Na talíř dáváme postupně rýži, na ní smažené brambory, plátky masa, volské oko a nakonec zeleninu.
Fotky receptu Silpancho :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!