Čas malinČas malin Léto - čas jahodLéto - čas jahod Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.07. 2019
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Skalické trdelníky

fotka Skalické trdelníky
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Skalické trdelníky:

7 žloutků  | 250 g másla  | 1 kg mouky  | 20 g droždí  |  mléko  | 2 bílky  | 100 g sekaných vlašských ořechů  | 100 g práškového cukru

Postup přípravy receptu Skalické trdelníky:

Žloutky vymíchám s máslem, přidám prosátou mouku, z droždí, vlažného mléka a cukru připravený kvásek. Zpracuji na hustější těsto, které nechám asi 2 hodiny kysnout. Potom těsto zlehka rozválím, nakrájím na širší pásy, které natočím těsně vedle sebe na okrouhlé dřívko dlouhé asi 30 cm. Nechám ještě podkysnout, potřu rozšlehanými bílky, posypu sekanými ořechy a upeču. Z upečeného moučníku stáhnu dřívko dolů a nahrubo obalím v práškovém cukru.
Přeji sladké mlsání :-)


Fotky receptu Skalické trdelníky:

Skalické trdelníky
Skalické trdelníky
Skalické trdelníky
Skalické trdelníky
Skalické trdelníky
Fotky vložil: man,Nandiči 
Hodnocení receptu Skalické trdelníky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !