Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Skandinávský punč

fotka Skandinávský punč
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 10 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Skandinávský punč:

4 tobolky kardamomu  | 2 ks celé skořice  | 250 ml červeného vína  | 250 ml vody  | 125 ml koňaku  | 2 ks pomerančové kůry  | 1 citron  |  rozinky  |  mandle  |  cukr

Postup přípravy receptu Skandinávský punč:

Citron důkladně omyjeme, nakrájíme na plátky a z nich vybereme jadérka.

Šťávu z černého rybízu zředíme v hrnci s vodou. Přidáme pomerančovou kůru, koření a plátky citronu. Přibližně 5 minut vaříme a potom přilejeme koňak a víno. Dál už ale nevaříme.

Punč osladíme podle chuti a scedíme.

Rozinky spaříme horkou vodou. Změknou a zároveň se zbaví nečistot po síření. Necháme je okapat.

Do sklenice vložíme několik rozinek, mandle a zalejeme horkým punčem. Ihned podáváme.



Fotky receptu Skandinávský punč:

Skandinávský punč
Fotky vložil: notburga 
Hodnocení receptu Skandinávský punč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !