Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Skleněné banány

fotka Skleněné banány
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Skleněné banány:

8 banánů  | 1 lžíce oleje  | 3 lžíce vody  | 220 g cukru  | ledovou vodu v misce  | těsto:  | 120 g hladké mouky  | špetku soli  | 150 ml vody a mléka v poměru 1:1  |  olej na smažení

Postup přípravy receptu Skleněné banány:

Nejprve si připravíme těsto. Smícháme všechny přísady krom oleje na smažení a v mixéru je rozmixujeme ve hladké těsto. Směs vlijeme do mísy a namáčíme v ní nakrájená kolečka banánu (cca o síle 2,5cm). V kastrolku se silným dnem smícháme cukr s vodou a olejem a vaříme nad mírným ohněm, dokud se cukr nerozpustí. Přivedeme do varu a vaříme zprudka, dokud vzniklá směs nedostane karamelovou barvu. Rozehřejeme si olej na wok-pánvi a několikrát osmažíme namočené banány do těsta. Vyjmeme je a ještě horký banán pomocí vidličky ponoříme do karamelového sirupu. Ihned pak přendaváme do ledové vody, aby sirup okamžitě zatuhl. Dobrou chuť - kalorická bomba.


Fotky receptu Skleněné banány:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Skleněné banány
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !