Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Chřestová poezie na talíři

Chřestová poezie na talíři
30. 06. 2018 Škola vaření
Chřest lze označit za jednu ze superpotravin. My vám dáme deset důvodů, proč je dobré chřest jíst. Pokud vás nepřesvědčí, tak vám možná chuťové pohárky poškádlí alespoň tři níže uvedené recepty.  …více»

Griluji, griluješ, grilujeme a vybíráme gril

Griluji, griluješ, grilujeme a vybíráme gril
26. 06. 2018 Škola vaření
Víme, jak je důležitá příprava. Víme, jaké si pořídit maso. Víme, jak ho naložit a jaké existují marinády. Ale víme, podle čeho si vybrat gril a jak ho před samotným „grilovacím obřadem“ připravit?  …více»

Chřest je koncentrovaná dávka zdraví

Chřest je koncentrovaná dávka zdraví
15. 06. 2018 Škola vaření
Obliba chřestu v Česku rok od roku roste. Je už pak jedno jestli se jedná o chřest zelený nebo bílý. Stává se zkrátka nedílnou součástí našich receptů. Vedle jedinečné chutě má chřest i řadu  …více»

Chléb je opět v kurzu. Jak poznat ten nejlepší?

Chléb je opět v kurzu. Jak poznat ten nejlepší?
5. 06. 2018 Škola vaření
Díky populárním farmářským trhům se v posledních letech stal hitem chléb kvasový. Přitom už v 15. století za vlády Jiřího z Poděbrad se peklo dvanáct druhů chleba. V České republice přitom máme dnes  …více»

Devět rad, jak doma skladovat ovoce a zeleninu

Devět rad, jak doma skladovat ovoce a zeleninu
4. 06. 2018 Škola vaření
Jak udržet ovoce a zeleninu po nákupu co nejdéle čerstvé? Kde a jak je skladovat? Co spotřebovat hned? Méně je více: Když kupujete mnoho ovoce a zeleniny do zásoby, jednak tím riskujete, že se vám  …více»
 

Je libo vegetariánské grilování?

Je libo vegetariánské grilování?
29. 05. 2018 Škola vaření
Rozhodli jste se omezit konzumaci masa anebo si jen chcete ozvláštnit letošní grilovačku? Vegetariánské variace na gril vás určitě inspirují. A jestli jste zvyklí jen na grilování masa, budete  …více»

Letní vaření plné pohody a slunce & Vaříme s Vendy a Jirkou

Letní vaření plné pohody a slunce & Vaříme s Vendy a Jirkou
2. 05. 2018 Škola vaření
Krásné vůně, teplo, pohoda, lenošní či sport a pobyt u vody jsou znakem letních dní. Kdo by chtěl trávit většinu času v kuchyni? Proto Mlékárna Valašské Meziříčí společně s Vendulou Špetlíkovou alias …více»

Pivo k jídlu a jídlo k pivu: Co se k čemu hodí?

Pivo k jídlu a jídlo k pivu: Co se k čemu hodí?
21. 04. 2018 Škola vaření
Pivo k jídlu a jídlo k pivu: Co se k čemu hodí? Jaký druh piva nejvíce pohladí vaše chuťové buňky, pokud si dáváte například guláš, rybu nebo palačinky s čokoládou? Každé se hodí k něčemu jinému …více»

Jarní delikatesa: Polévka s medvědím česnekem

Jarní delikatesa: Polévka s medvědím česnekem
26. 03. 2018 Škola vaření
Medvědí česnek se stal v poslední době velmi populární. Kromě výborné chuti se totiž může pochlubit řadou účinků prospěšných pro naše zdraví. V přírodním léčitelství se často používá právě při jarních …více»

Velikonoce s Mlékárnou Valašské Meziříčí

Velikonoce s Mlékárnou Valašské Meziříčí
26. 03. 2018 Škola vaření
Velikonoce patří k svátkům, jež mají nejdelší přípravné období vrcholící ve Svatém neboli Velkém týdnu. Toto období začíná Květnou nedělí, což je poslední den čtyřicetidenního půstu, graduje svatým  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !