Novoroční předsevzetíNovoroční předsevzetí Novoroční předsevzetíNovoroční předsevzetí 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2020
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Chcete mít rýži na jedničku? Pořiďte si rýžovar.

Chcete mít rýži na jedničku? Pořiďte si rýžovar.
13. 01. 2020 Škola vaření
Uvařit rýži tak, aby nebyla ani příliš tvrdá, ani rozvařená chce už nějaké ty kuchařské zkušenosti. Anebo speciální hrnec, který to udělá za vás. Pokud tedy chcete mít rýži vždy perfektní, pořiďte si …více»

Vánoční trio – hrách, čočka a kroupy

Vánoční trio – hrách, čočka a kroupy
23. 12. 2019 Škola vaření
Hrachová polévka, čočka a houbový kuba. Oblíbená vánoční trojka, kterou schválí i výživový poradce. Jak na tyhle stálice, aby si pošmákli i ti nejzarytější odpůrci všeho zdravého? …více»

Adventní čas aneb jak na pletení domácí vánočky

Adventní čas aneb jak na pletení domácí vánočky
15. 12. 2019 Škola vaření
Vánočka. Kdysi vánoční dar a symbol rituálů, dnes jemné pečivo, které nesmí o svátcích chybět. Víte, proč se pekla právě na Vánoce? Svým tvarem připomínala Ježíška v povijanu, stala se tak symbolem …více»

Sandra peče koláče z Jaroměřického tvarohu i žervé

Sandra peče koláče z Jaroměřického tvarohu i žervé
20. 11. 2019 Škola vaření
„Jaroměřický tvaroh je nenahraditelný. Moje křehké koláče jsou báječné hlavně díky němu. Stejně tak je báječné i Jaroměřické žervé. Z něj doporučuji třeba můj dekadentní čokoládový koláč,“ říká Sandra …více»

Zajímejte se o původ ryb, které nakupujete

Zajímejte se o původ ryb, které nakupujete
10. 10. 2019 Škola vaření
Výživoví poradci, lékaři i odborníci nám radí, že bychom měli jíst ryby dvakrát týdně. Jsou přece plné tělu prospěšných látek, lehce stravitelné a také skvěle chutnají. Jenže stále častěji se ozývají …více»
 

Italská kuchyně: Rady a tipy šéfkuchaře

Italská kuchyně: Rady a tipy šéfkuchaře
9. 10. 2019 Škola vaření
Kdo by nemiloval jižanskou rozmanitost chutí, vůní, barev i tvarů italské kuchyně. Získala si celý svět. Ať již pokrmy zdomácnělými i v jiných zemích, jako jsou pizza a těstoviny, nebo specialitami  …více»

Co bychom měli vědět o houbách a možná nevíme?

Co bychom měli vědět o houbách a možná nevíme?
11. 09. 2019 Škola vaření
Houby sbíráme pro potěšení, krásu a ceníme si je pro chuťové a aromatické vlastnosti. Pokládáme je za pochutinu s vysokými organoleptickými účinky na naše smysly. Jejich využití je široké – můžeme  …více»

Éčka v uzeninách

Éčka v uzeninách
31. 08. 2019 Škola vaření
Rádi si pochutnáte na klobáse nebo špekáčku? Dbejte při jejich výběru na kvalitě a ještě v obchodě si přečtěte, co obsahují. Často zde najdete dlouhou řadu tzv. éček, která ale ne vždy musí být špatná …více»

Nejlepší hovězí steak? Ten vyzrálý

Nejlepší hovězí steak? Ten vyzrálý
1. 08. 2019 Škola vaření
Abyste si na steaku opravdu pochutnali, nemusíte chodit do luxusní restaurace. Výtečný kus hovězího připravíte i v pohodlí domova. Klíčem není tajný recept, ale především výběr správného masa a jeho  …více»

S čím zazářit během grilovací sezóny?

S čím zazářit během grilovací sezóny?
29. 07. 2019 Škola vaření
Každoroční grilovací maraton je v plném proudu, zapojte se do něj stylově. Stačí pár neotřelých nápadů, jimiž zaručeně ohromíte všechny své přátele. Přečtěte si tipy na nejnovější vychytávky a žhavé  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !