Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna? Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Vánoční strom
Soutěžte s námi o 400 skvělých výher !!!
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.11. 2017
Dnes má svátek Cecílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Mýty a fakta o skladování sýrů

Mýty a fakta o skladování sýrů
16. 11. 2017 Škola vaření
Sýr je živá potravina. Po celou dobu přípravy i cesty na váš stůl zraje a pracuje. Zaslouží si tedy zvláštní zacházení. Když se o něj budete správně starat, odmění vás vynikající chutí. Jak ale na to? …více»

Haló, vy lidé aneb Svatomartinské zamyšlení pekáčovo

Haló, vy lidé aneb Svatomartinské zamyšlení pekáčovo
7. 11. 2017 Škola vaření
Ze všeho nejdřív bych rád uvedl, jak velice jsem poctěn, že mohu konečně promluvit. Víte, oni lidé jsou si sami sebou tak jistí, že mají občas sklony k přezíravosti. A co si myslí pekáč je vlastně  …více»

Rýže basmati, královna vůní!

Rýže basmati, královna vůní!
31. 10. 2017 Škola vaření
Rýži rozlišujeme dle zemí původu. Některé rýže se pěstují v Evropě, jiné v Asii. Asijská je charakteristická výraznější vůní i chutí. Druhově se od sebe rýže také liší, nejen kvalitou, ale také  …více»

Není mrkev jako mrkev

Není mrkev jako mrkev
29. 10. 2017 Škola vaření
V tuzemské kuchyni se mrkev používá především do polévek, omáček nebo zeleninových směsí. Angličané dělají mrkvový pudink, Francouzi ji kandují a kvalitním mrkvovým koláčem nepohrdnou snad nikde na  …více»

Jak nás nakonec nezaskočily dědovy osmdesátiny

Jak nás nakonec nezaskočily dědovy osmdesátiny
24. 10. 2017 Škola vaření
Jsou chvíle, kdy se toho na vás nahrne víc, než unesete. A přesně tehdy nejvíc oceníte, že jste dali na dobré rady kamarádů a nekoupili si lecjakou věc, ale pomocníka, který vás nenechá ve štychu …více»
 

Proč zařadit do jídelníčku mořské ryby a jak je vybírat?

Proč zařadit do jídelníčku mořské ryby a jak je vybírat?
11. 10. 2017 Škola vaření
Asi se k vám již dostala informace, že jíst ryby je zdravé. Ze vzpomínek, vyprávění či filmů se nám vybaví obraz dítěte nuceného spolknout lžíci rybího tuku, aby bylo zdravé a čilé. Dnes máme naštěstí …více»

Co je vlastně kuskus?

Co je vlastně kuskus?
16. 09. 2017 Škola vaření
Kuskus, couscous nebo cous cous je slovo převzaté z arabštiny. Právě severoafrická kuchyně používá cou cous jako základní potravinu. Jde o spařenou obilovinu, konkrétně o pšenici, ječmen nebo proso …více»

Mýty provázející řepku od pole až do kuchyně

Mýty provázející řepku od pole až do kuchyně
2. 09. 2017 Škola vaření
Řepka olejka je naší významnou plodinou podobně jako v jiných zemích nejen Evropy, ale také Severní Ameriky a Asie. Rozkvétající žlutá pole jsou považována za symbol začátku jara. Přestože má široké …více»

4 rady, jak se stát vyhledávaným šéfem grilu

4 rady, jak se stát vyhledávaným šéfem grilu
27. 08. 2017 Škola vaření
Oblíbený čas venkovních party se rozhořel naplno a spolu s ním by se měl roztopit i váš gril, pokud máte ambice stát se vyhledávaným hostitelem v blízkém i vzdálenějším okolí. Pokud si rádi užíváte …více»

Špaldová mouka – zdravější varianta pšeničné mouky

Špaldová mouka – zdravější varianta pšeničné mouky
20. 08. 2017 Škola vaření
Pšenice špalda, ze které se dělá špaldová mouka, zažívá v poslední době renesanci. Špaldu pěstovali před více než 8000 lety Asyřané, Egypťané, Germáni nebo Keltové. Z jídelníčku našich předků ji  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !