Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna? Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 15.11. 2018
Dnes má svátek Leopold
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Máslo nebo margarín? Co se více hodí do vánočního pečiva?

Máslo nebo margarín? Co se více hodí do vánočního pečiva?
9. 11. 2018 Škola vaření
Vánoce jsou pomalu za dveřmi a mnoho maminek a hospodyněk pomalu ale jistě začíná s přípravou na vánoční cukroví. Co je pro pečení vhodnější – máslo nebo margarín? Cena másla už není tak dramatická,  …více»

11 druhů fazolí

11 druhů fazolí
9. 11. 2018 Škola vaření
Fazole je velmi chutná potravina a náš jídelníček může zpestřit na několik způsobů. Obsahují významné množství bílkovin, rozpustnou i nerozpustnou vlákninu a mohou nám nahradit i nedostatečný příjem  …více»

Dobrá robusta? Prakticky neexistuje, ale 100% arabica na obalu také nic neznamená

Dobrá robusta? Prakticky neexistuje, ale 100% arabica na obalu také nic neznamená
21. 10. 2018 Škola vaření
„100% arabica je záruka kvality” nebo „správně hořké espresso je ze směsi robusty”, to jsou jen dvě z tvrzení, která kolují okolo kvality kávy podle odrůdy. Proto jsem se zaměřili právě na tato dvě  …více»

Tajemství pravého valašského frgálu?

Tajemství pravého valašského frgálu?
18. 10. 2018 Škola vaření
Makový frgál od Anny Šauerové z Karolinky zvítězil v soutěži o nejlepší valašský frgál, která se konala v neděli 7. října 2018 na závěr Karlovského gastrofestivalu ve valašských Velkých Karlovicích …více»

Do školy i do práce: díky svačinkám budete čilejší a štíhlejší

Do školy i do práce: díky svačinkám budete čilejší a štíhlejší
11. 10. 2018 Škola vaření
Kolikrát denně jíte? Jen třikrát je málo. Svačinky nejsou už jen výsadou školních lavic, sníst něco malého mezi snídaní, obědem a večeří by se měli naučit i dospělí. Dětem pomůže něco drobného  …více»
 

Dýně, podzimní královna kuchyně

Dýně, podzimní královna kuchyně
18. 09. 2018 Škola vaření
Dýně si již získaly pevné místo v českých kuchyní. S oblibou je používáme zejména do polévek a na podzim z nich vytváříme dekorace. V obchodech se obvykle začnou objevovat na přelomu léta a podzimu,  …více»

Česko jako maková velmoc

Česko jako maková velmoc
6. 09. 2018 Škola vaření
Módní superpotraviny jako chia, chlorellu nebo quinou vám představovat nejspíš nemusíme. Možná vás ale překvapí, že i v České republice najdete mnoho superpotravin, které ty světové v mnoha ohledech  …více»

Falšování burčáku – na co si dát pozor

Falšování burčáku – na co si dát pozor
23. 08. 2018 Škola vaření
Běžně začíná sezóna burčáku až v polovině srpna. Díky tropickému počasí a rekordně brzké sklizni vína se letošní burčák objevil na pultech už dříve. Pančování burčáku je jedním z nejčastějších …více»

Letní snídaňové kaše, které si zamiluje celá vaše rodina

Letní snídaňové kaše, které si zamiluje celá vaše rodina
17. 08. 2018 Škola vaření
Letní měsíce nabité nejrůznějšími aktivitami, a především krásným počasím, si žádají vydatnou a dlouhou snídani na balkóně či na terase. Teplé kaše rovnou z plotny ale v tomhle horku nikoho neoslní.  …více»

Chřestová poezie na talíři

Chřestová poezie na talíři
30. 06. 2018 Škola vaření
Chřest lze označit za jednu ze superpotravin. My vám dáme deset důvodů, proč je dobré chřest jíst. Pokud vás nepřesvědčí, tak vám možná chuťové pohárky poškádlí alespoň tři níže uvedené recepty.  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !