Pěvecká show SuperStar 2018 zná své porotcePěvecká show SuperStar 2018 zná své porotce Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Jedeme na výlet
Soutěžte s námi o 400 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.05. 2018
Dnes má svátek Monika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Díky bylinkám si prodloužíte léto na celý rok

Díky bylinkám si prodloužíte léto na celý rok
16. 11. 2007 Škola vaření
Rádi sáhnete po čerstvých bylinkách? Není divu. Používají se od nepaměti. Historikové se dokonce domnívají, že člověk své pokrmy koření od té doby, co začal vařit. Záhy totiž poznal, že určité listy a plody mohou jídlo …více»

Jaké víno se nejlépe hodí k jakému jídlu?

Jaké víno se nejlépe hodí k jakému jídlu?
18. 08. 2007 Škola vaření
Mnozí z nás si už ani nedokážeme představit večeři bez svíček,večerní pohody, ale hlavně bez dobrého vína. Mnozí se bez dobrého vína neobejdou ani při jiné příležitosti. Každé víno je jiné, protože ... …více»

Příprava masa před grilováním

Příprava masa před grilováním
13. 08. 2007 Škola vaření
Grilování si získalo za poslední léta moc milovníků nejen masa,ale i dobrého jídla. A to také díky rodinnému a klidnému prostředí. Naložit chutně maso není nějaký nedosažitelný cíl ohledně složitosti přípravy. …více»

Důvěřujete mraženým hotovým jídlům?

Důvěřujete mraženým hotovým jídlům?
3. 08. 2007 Škola vaření
Důvěra Čechů k mraženým hotovým jídlům roste. Se změnou životního stylu se mění i způsob stravování. Čtyři z deseti českých žen se cítí provinile, dávají-li své rodině jídlo připravené z polotovarů. Jak jste na tom Vy? …více»

Je sůl opravdu nad zlato ?

Je sůl opravdu nad zlato ?
21. 11. 2006 Škola vaření
Na první pohled taková jednoduchá kuchyňská potřeba: SŮL. Z české pohádky Sůl nad zlato všichni dobře víme, že sůl je nad zlato. Ale co na to moderní lékařství? Odborníci tvrdí, že když jí je moc, nesvědčí našemu zdraví. …více»
 

Jak vybírat brambory – nezbytnou součást nejen české kuchyně

Jak vybírat brambory – nezbytnou součást nejen české kuchyně
20. 11. 2006 Škola vaření
Dnes už si žádnou kuchyni nedovedeme představit bez brambor, protože se staly její nezbytnou surovinou. Zvláště v horských oblastech byly kdysi druhým chlebem a některé krajové speciality …více»

Škola vaření – co bychom měli vědět o směsích koření II.

Škola vaření – co bychom měli vědět o směsích koření II.
20. 11. 2006 Škola vaření
Přečtěte si zajímavosti o směsích koření – pomocnících, kteří dokáží z obyčejného kuřete udělat vynikající specialitu, z obyčejného vepřového masa pravý gyros nebo z obyčejného salátu nezaměnitelný …více»

Škola vaření – co bychom měli vědět o směsích koření I.

Škola vaření – co bychom měli vědět o směsích koření I.
18. 11. 2006 Škola vaření
Přečtěte si zajímavosti o směsích koření – pomocnících, kteří dokáží z obyčejného kuřete udělat vynikající specialitu, z obyčejného vepřového masa pravý gyros nebo z obyčejného salátu nezaměnitelný francouzský salát s dresingem. …více»

Škola vaření – co bychom měli vědět o bylinkách

Škola vaření – co bychom měli vědět o bylinkách
17. 11. 2006 Škola vaření
Čtěte zajímavosti o tzv. zeleném koření – tedy bylinkách, které si jistě každá kuchařka ráda vypěstuje na své zahrádce nebo za oknem a které specificky doplňují chuť každého pokrmu a zároveň jej zdobí. …více»

Škola vaření – co bychom měli vědět o koření

Škola vaření – co bychom měli vědět o koření
17. 11. 2006 Škola vaření
Koření je známé odedávna, na koření zbohatly tisíce lidí, jedno koření bylo doménou bohatých, jiné zase používali jen chudí, kvůli koření se vedly války, koření zkrátka bylo a je dobrým prodejním artiklem. Aby také ne, dovedete si dnes představit pečené kuře bez grilovací směsi nebo guláš bez papriky? …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !