Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.08. 2018
Dnes má svátek Jáchym
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Konzervujeme houby

Konzervujeme houby
15. 06. 2008 Škola vaření
Aby bylo možné pochutnat si na houbách i v době, kdy nám je příroda téměř bezezbytku odpírá, muselo se nějak řešit jejich uchování. Většinu způsobů za nás naštěstí vymysleli již naši předkové. …více»

Někdo nedá ani ránu bez dobrého marcipánu

Někdo nedá ani ránu bez dobrého marcipánu
6. 06. 2008 Škola vaření
Základem marcipánu jsou mandle a cukr. Mandle jsou bohaté na hořčík, draslík, železo a zinek a obsažené tuky jsou převážně mononenasycené. Z tohoto hlediska má marcipán jistá pozitiva. To nás ovšem n ... …více»

Salátové trendy – současnost

Salátové trendy – současnost
10. 05. 2008 Škola vaření
Dnes se salát připravuje nejen jako příloha k hlavnímu jídlu, ale i jako předkrm, lehké večerní jídlo, samostatný chod nebo v podobě sladkého ovocného salátu jako dezert. Podle hlavní složky  …více»

Salátové trendy - historie

Salátové trendy - historie
10. 05. 2008 Škola vaření
Saláty chuťově obohacují náš jídelníček a zároveň nám dodávají vitaminy, minerály, vlákninu i další výživné látky, nezbytné pro naše zdraví. Své jméno dostal salát podle latinského výrazu herba salta, který se používal  …více»

Chřest v kuchyni

Chřest v kuchyni
10. 05. 2008 Škola vaření
Chřest, bílé a zelené nebo nafialovělé jarní výhonky, patří do druhu asparagusů, kterých je na světě asi tři sta. Když se nechají výhonky po sklizni vyrůst a rozvinout, vypadá chřest  …více»
 

Olivový olej aneb tekuté zlato

Olivový olej aneb tekuté zlato
1. 05. 2008 Škola vaření
Bez aroma olivového oleje jsou pokrmy středomořské kuchyně nemyslitelné. Avšak jak už to tak bývá, ani u olivových olejů není olej jako olej. „Na světě existuje přibližně 2500 odrůd olivovníků, ze ... …více»

Díky bylinkám si prodloužíte léto na celý rok

Díky bylinkám si prodloužíte léto na celý rok
16. 11. 2007 Škola vaření
Rádi sáhnete po čerstvých bylinkách? Není divu. Používají se od nepaměti. Historikové se dokonce domnívají, že člověk své pokrmy koření od té doby, co začal vařit. Záhy totiž poznal, že určité listy a plody mohou jídlo …více»

Jaké víno se nejlépe hodí k jakému jídlu?

Jaké víno se nejlépe hodí k jakému jídlu?
18. 08. 2007 Škola vaření
Mnozí z nás si už ani nedokážeme představit večeři bez svíček,večerní pohody, ale hlavně bez dobrého vína. Mnozí se bez dobrého vína neobejdou ani při jiné příležitosti. Každé víno je jiné, protože ... …více»

Příprava masa před grilováním

Příprava masa před grilováním
13. 08. 2007 Škola vaření
Grilování si získalo za poslední léta moc milovníků nejen masa,ale i dobrého jídla. A to také díky rodinnému a klidnému prostředí. Naložit chutně maso není nějaký nedosažitelný cíl ohledně složitosti přípravy. …více»

Důvěřujete mraženým hotovým jídlům?

Důvěřujete mraženým hotovým jídlům?
3. 08. 2007 Škola vaření
Důvěra Čechů k mraženým hotovým jídlům roste. Se změnou životního stylu se mění i způsob stravování. Čtyři z deseti českých žen se cítí provinile, dávají-li své rodině jídlo připravené z polotovarů. Jak jste na tom Vy? …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !