Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 23.09. 2018
Dnes má svátek Berta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Do plavek s řeckou kuchyní

1. 07. 2014 | Škola vaření
-Komerční sdělení-

olivový olej Minerva











Chcete se v létě cítit fit, být hvězdou pláží v nejnovějších plavkách a přitom nenechat strádat vaše chuťové pohárky? Je nejvyšší čas být v jídle vybíraví. Do jídelníčků přidejte zeleninové saláty, ryby a další svěží pokrmy, které přímo vybízí k použití olivového oleje. Inspirujte se u dávných Řeků, kteří již v antických dobách věděli, jak si zdravě pochutnat.


Někteří odborníci považují středomořskou kuchyni za jednu z nejzdravějších na světě. Nejen, že je chutná, bohatá na vitamíny a zdravé tuky, ale s umírněnými porcemi může dobře fungovat jako výborná redukční dieta. Nedílnou součástí středomořské kuchyni je panenský olivový olej. Ten správný má minimální kyselost a zachovává aroma použitých surovin. Proto se skvěle hodí na marinování masa nebo ochucování zeleniny a salátů.

Jak vybrat ten správný olivový olej?

Chuť oleje závisí na typu oliv, ale také na způsobu zpracování. Jednoznačně nejlepší oleje jsou ty z prvního lisování tzv. extra panenské. Lisování za studena totiž zajistí zachování chuti původních surovin.
Minerva olivový olej
  • Do zeleninových salátů i na gril je ideální Minerva Extra panenský olivový olej. Má výraznou chuť čerstvých oliv s příjemným aromatem a velice nízkou kyselost. Kromě lahodné chuti dodává tělu vitamíny, které posilují imunitu a podporují trávení. Ideální je do zeleninových salátů i na grilování.

  • Do vařených pokrmů se zase hodí Minerva Classic. Je to mix extra panenského a rafinovaného oleje, který pokrmům dodá potřebnou lehkost.

  • Z vybraných oliv ze slunečné oblasti Kalamata pochází Minerva Kalamata. Olej z těchto oliv má unikátní vlastnosti, je hutný, silný, plný chutí a s nezaměnitelnou silnou vůní oliv. Je ideální do pokrmů, kde jeho chuť může vyniknout, do salátů nebo do těstovin, či jen tak samotný na čerstvé pečivo.

  • I ty nejnáročnější spotřebitele potěší Minerva Bio extra panenský olivový olej. Je vyráběný v souladu regulí pro organické BIO výrobky – od pěstování oliv až po zpracování. Díky příjemnému aroma, nezaměnitelné chuti a vůni čerstvých oliv promění pokrmy v delikatesu. Navíc se hodí jak do teplé, tak do studené kuchyně.

Další fotografie ke článku Do plavek s řeckou kuchyní:

Do plavek s řeckou kuchyní
Do plavek s řeckou kuchyní
Do plavek s řeckou kuchyní
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
věršinou používám do zeleninoveho salátu
Obrázek uživatelky
profil
jo olivový olej mám ráda,ale ne vždy si ho mohu dovolit
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles