Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dopřejte si luštěniny

19. 04. 2017 | Škola vaření
-Komerční sdělení-

Lagris






Luštěniny byly od pradávna nezbytnou součástí jídelníčku a není se vůbec čemu divit. Jsou velmi bohaté na bílkoviny, vlákninu, minerály i vitamíny, mají nízký obsah tuků a jsou přirozeně bezlepkové. Pokud si chcete pochutnat a zároveň udělat něco pro své zdraví, vyzkoušejte luštěninové směsi Lagris, ze kterých připravíte spoustu výtečných pokrmů.


Luštěniny obsahují důležité zdroje rostlinných bílkovin s velkým množstvím vlákniny a s výjimkou sóji i minimem tuků. Vláknina je velmi důležitá pro správnou funkci střev a má pozitivní vliv při redukci váhy. Navíc mají nízký glykemický index, což znamená, že zasytí na dlouhou dobu. Pravidelná konzumace luštěnin vás díky obsahu antioxidantů také ochrání před civilizačními chorobami. Luštěniny obsahují i velké množství vitamínů a minerálů, především vitamín B, jehož nedostatek má za následek únavu, padání vlasů, nespavost, podrážděnost, apod.  Luštěninové směsi jsou velmi vhodným zdrojem bílkovin pro vegetariány.

Aby vaše strava byla opravdu bohatá, vyzkoušejte nejrůznější kombinace luštěnin Lagris – premium,  racio a tradiční.


Díky luštěninovým směsím už nemusíte mít rozdělaných více sáčků s jednodruhovými luštěninami, nemusíte přemýšlet, v jakém poměru namíchat jednotlivé luštěniny, aby výsledek hotového pokrmu byl dokonalý.Luštěninová směs Lagris Premium


V luštěninové směsi premium Lagris najdete hned sedm různých druhů luštěnin - čtyři druhy fazolí, hrách, sóju a cizrnu. Díky svému složení a rozmanitosti jednotlivých luštěninových bobů je tato směs ideální volbou nejen do hrstkové polévky, ale i do nejrůznějších svěžích luštěninových salátů, pomazánek, pyré či karbanátků (částečnou nebo úplnou náhradou za maso).

Luštěninová směs Lagris Racio

Luštěninová směs racio Lagris obsahuje kombinaci pečlivě vybraných luštěnin doplněných ječnými kroupami a pohankou. Luštěninová směs racio má široké využití. Oceníte ji zejména jako základ hrstkových polévek nebo při zahušťování mletých mas či karbanátků. Lze z ní stejně dobře připravit i luštěninové kaše, pyré nebo pomazánku. Vzhledem k obsahu obilovin stačí přidat jen zeleninu a získáte plnohodnotné chutné jídlo.

Luštěninová směr tradiční

Luštěninová směs tradiční Lagris ukrývá vyvážený mix zelené a červené čočky, hrachu žlutého a zeleného půleného a fazole malé bílé, červené ledviny a barevné. Pečlivě vybraná směs si najde široké využití od polévek, karbanátků až po luštěninové alternativy tradičních jídel (například luštěninový guláš). Pro dosažení lahodné přílohové kaše bohaté na zdraví prospěšné živiny rozmixujte luštěninovou směs tradiční s uvařenými brambory - výsledná kaše bude jemná po bramborách a bohatá na minerály díky luštěninám!


Lagris luštěninové směsy
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
3. hračka, sice je nepotřebuji, ale bodíky se hodí
Obrázek uživatelky
profil
vypadá to, že jste daly přednost samosběru jahod
Obrázek uživatelky
profil
1
Obrázek uživatelky
profil
tak jsem zase zde
Obrázek uživatelky
profil
Termín: 15,30 - 15,45 hodin - Hračka
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles