Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Na Velikonoce s Etou v kuchyni

13. 03. 2013 | Škola vaření
-Komerční sdělení-

Tradiční velikonoční přípravy se pro některé z nás hlásí letos trochu dříve než obvykle. Sníh ještě úplně nezmizel, ale pomlázka je tu už za tři týdny. Máte v plánu kromě úklidu podpořit Velikonoce kulinářským uměním?
Vy, zkušené, oprášíte své osvědčené recepty a některé z vás se třeba poprvé pokusí vytvořit velikonoční hostinu. K dokonalému šlehání, míchání, hnětení a prostě báječnému těstu vám pomohou šlehače a mixéry od Ety.

Ruční šlehač MultiploRuční šlehač Multiplo

Kdo by nechtěl do kuchyně šikovného multifunkčního pomocníka, který nezabere mnoho místa? Přesně takový je multifunkční pomocník šlehač MULTIPLO, který v sobě skrývá šlehač, mixér i hnětač. Ve výbavě je držák příslušenství, plastová stěrka a samozřejmě šlehací metly a extra dlouhé hnětací háky. Výhodou je také nástavec "mixér", kdy ze svého šlehače jednoduše a rychle vytvoříte tyčový mixér. Objem nádoby 800 ml a čtyři rychlosti + rychlost turbo.


 

Ruční šlehač s otočnou mísou FrescoRuční šlehač s otočnou mísou Fresco

Ruční šlehač Fresco má silný motor a nadstandardní výbavu, s kterou jednoduše připravíte i složitější pokrmy.  Fresco má vše, co potřebujete a ve výbavě navíc nabízí i tyčový nerezový mixér. Při práci s Frescem oceníte stojan a otočnou mísu. Fresco ve variantě bílé a červené barvy a je vlastním projektem společnosti ETA a.s.







kuchyňský robot GratussinoKuchyňský robot Gratussino

Menší a stejně výkonná a kvalitní obdoba velmi populárního kuchyňského robotu ETA Gratus. Nabízí bohaté příslušenství, variabilní kráječe na těstoviny společně s masořezkou dělají s Gratussina multifunkčního pomocníka. Velká nerezová mísa, silný motor a čtyři barevné variace jsou další z výhod tohoto kuchyňského pomocníka.

Prodloužená záruka ETA pro produkty Fresco a Multiplo je 3 roky. Gratussino se může pochlubit Prodlužkou záruky ETA na 5 let.



Více o prodloužené záruce ETA na https://prodluzka.eta.cz/
Více o produktech ETA na www.eta.cz

Další fotografie ke článku Na Velikonoce s Etou v kuchyni:

Na Velikonoce s Etou v kuchyni
Na Velikonoce s Etou v kuchyni
Na Velikonoce s Etou v kuchyni
Na Velikonoce s Etou v kuchyni
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
11x vejce, končím!
Obrázek uživatelky
profil
jsem na 10., ale místo něho přišel KROJ a já jsem ABSOLUTNĚ spokojená!!!Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
už mašle
Obrázek uživatelky
profil
už koleda
Obrázek uživatelky
profil
už jsem odcházela a jen tak "pro jistotu" klikla a deváté Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles