Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Novinka na trhu – pohodlná a rychlá příprava polévek, omáček, šejků i pyré!

7. 03. 2020 | Škola vaření
-Komerční sdělení-

Omáčky jako od babičky, poctivé zeleninové krémy, ovocná smoothie a další spousta skvělých pokrmů. Také byste rádi znali tajemství šikovných rukou vašich předků a zvládli připravit stejně chutné pokrmy, jako oni? Nyní můžete a ušetříte spoustu času.


Pomocník řady President


Polévkovar s mixérem Tescoma z řady President stačí zapnout. Pouze nastavíte teplotu, vložíte příslušné ingredience do skleněné nádoby s nerezovými noži a už
vaříte. Polotovar pak nikam nemusítepřelévat a špinit další nádobí.
Stačí pouze zapnout mixování, přihodit koření, dochutit a máte hotovo.

Tescoma - polévkovarExtra výkonný mixér s varným dnem dokáže nejen vařit, ale také ohřívat. Výrobce Tescoma pečlivě testoval jeho užitné vlastnosti a vybavil mixér President celou řadou doplňků. Mixér má také funkci pulzního mixování. Právě ta umožňuje krátkodobě přidat výkon mixéru na maximum.

Zvládnete opravdu vše!


Polévkovar President umí vařit, ohřívat, mixovat, drtit… zkrátka vše, na co si vzpomenete. Dokážete s ním připravit sladké i slané pokrmy, dietní i sladké či smetanové dobroty. Polévkovač je vybaven 4 základními funkcemi, a to funkcí na čiré polévky, krémové polévky, omáčky a pyré.

Snadné zacházení


Pokud si vzpomenete během mixování na nějakou surovinu, kterou jste zapomněli přidat, nemusíte polévkovar vypínat. Součástí něj je totiž masivní pěchovadlo, s nímž velmi snadno otvorem pro doplňování surovin přidáte vše potřebné.

Tip: Tescoma e-shop je tu pro vás – mohly by se vám například hodit láhve na smootie nebo krabičky na potraviny, abyste si připravený oběd mohli vzít třeba do práce.

Vhodné pro děti i pro seniory


Pokud děti odmítají například maso, lze je „trochu obelstít“. Polévkovar totiž dokáže rozmixovat maso tak, že vaše ratolest ani nepozná, že maso součástí pokrmu skutečně bylo, a přitom nevědomky přijme potřebné živiny. Polévkovar samozřejmě využijete také pro přípravu pyré pro vaše nejmenší nebo pro přípravu pokrmů pro seniory či nemocné, kteří mají problém s přijímáním pevné stravy.

Tescoma - polévkovar

Inspirace součástí balení


S polévkovarem dostanete i pěknou dávku inspirace. Součástí balení jsou totiž recepty s tradičními českými pokrmy. Dozvíte se například, jak připravit svíčkovou nebo rajskou omáčku za 15 minut.


Další fotografie ke článku Novinka na trhu – pohodlná a rychlá příprava polévek, omáček, šejků i pyré!:

Novinka na trhu – pohodlná a rychlá příprava polévek, omáček, šejků i pyré!
Novinka na trhu – pohodlná a rychlá příprava polévek, omáček, šejků i pyré!
Novinka na trhu – pohodlná a rychlá příprava polévek, omáček, šejků i pyré!
Novinka na trhu – pohodlná a rychlá příprava polévek, omáček, šejků i pyré!
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !