Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

S čím zazářit během grilovací sezóny?

29. 07. 2019 | Škola vaření
-Komerční sdělení-

Buďte za hvězdu s nejnovějšími vychytávkami do kuchyně


Každoroční grilovací maraton je v plném proudu, zapojte se do něj stylově. Stačí pár neotřelých nápadů, jimiž zaručeně ohromíte všechny své přátele. Přečtěte si tipy na nejnovější vychytávky a žhavé kuchyňské pomocníky, které vás vystřelí na přední příčky grilovacích expertů.


1) Servírujte stylově


Servírujte stylověPozvedněte grilování na vyšší level a ohromte své hosty originálním nádobím určeným pro servírování domácích burgerů. Protiskluzová plocha na burger ušetří nejenom místo, ale také zabrání „cestování“ pokrmu po talíři. Další prohlubně snadno využijete na podávání přílohy a dvou druhů dipů, což vám ušetří starosti s odhadem množství. Stylový talíř na burger BBQ Passion zakoupíte v Potten & Pannen – Staněk v sadě 2 kusů za 895 Kč.


2) Myslete na správné osvěžení


Kusmi TeaŽádná grilovačka se neobejde bez správného osvěžení. Co takhle zkusit domácí iced tea, které se k dobrotám z grilu skvěle hodí? Nová směs bílého a zeleného čaje s nasládlou vůní exotického manga a příměsí maracuji Kusmi Tea Tropical White dodá vašemu menu komplexní úroveň. Téměř neoxidované čajové lístky mají světlou barvu a potěší jak svou chutí, tak vůní. Osvěžující dobrotu, se kterou si navíc můžete vyhrát a doplnit o jakékoliv sezónní ovoce či bylinky, seženete v prodejnách Kusmi Tea od 349 Kč.

Zdravé burgery3) Načerpejte inspiraci


Chcete něco víc než jenom hodit maso na gril a plnit všeobecná očekávání? Nechte se inspirovat a překvapte své hosty originálním receptem. Nová kuchařka oceňovaného švédského šéfkuchaře Tommyho Myllymäkiho přichází se stovkou receptů, v níž razí hlavní zásady: konzumovat maso méně, ale za to kvalitnější kousky. Jak připravit grilované kuře v celku s citronem a tymiánem nebo špičkový steak? Dozvíte se v knize Maso, kterou zakoupíte v Knihy Dobrovský za 447 Kč.



4) Jde to i bez masa Jde to i bez masa


Pokud masu zrovna nehodlujete a navíc zastáváte šetrný přístup k přírodě, sáhněte po chutné rostlinné náhradě masa Beyond Meat. Obsahuje ty samé minerály a stopové prvky, které nacházíme v hovězím mase, stejně vypadá a také chutná. Na rozdíl od něj má několik výhod – nejenomže výrobě Beyond Burgeru nezahyne žádné zvíře a přináší ty nejkvalitnější živiny do našeho těla, ale také šetří naší planetu. Při jeho vzniku se spotřebuje zásadně méně vody, půdy, skleníkových plynů i energie. Zdravé burgery na gril najdete ve velkoobchodech MAKRO.

5) Grilujte kdekoliv a kdykolivGril Potten


Že vám počasí zrovna nepřeje? Pusťte se do grilování na chatě i ve městě, za slunečného i propršeného odpoledne. Tento přenosný kontaktní gril kombinuje chytrou technologii s vyspělým digitálně řízeným výkonem. Užijte si revoluci grilování z pohodlí vašeho balkonu, anebo vezměte tohoto chytrého pomocníka kamkoliv s sebou. Skladný elektrický SMART gril Pulse 2000 seženete v prodejnách v Potten & Pannen – Staněk za 21 990 Kč.


 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !