Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.07. 2018
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Skopové maso po alžírsku

fotka Skopové maso po alžírsku
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Skopové maso po alžírsku:

1 kg skopového masa  | 3 cibule  | 300 g rajčat  | 4 lžíce oleje  | 3 papriky  | 200 g sušených meruněk  | 1 hrstka čerstvé máty  | dle chuti: pepř a sůl

Postup přípravy receptu Skopové maso po alžírsku:

Na oleji osmahneme na kostky nakrájené skopové maso a drobně nasekanou cibuli. Přidáme omytá nakrájená rajčata, papriky, osolíme, opepříme, podlijeme sklenicí vody a dusíme 30 minut. Potom přidáme vypeckované, předem namočené meruňky a dále dusíme, až maso změkne. Podle potřeby podléváme vodou. Nakonec přidáme usekanou mátu a ještě krátce podusíme.


Fotky receptu Skopové maso po alžírsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Skopové maso po alžírsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !