Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.06. 2019
Dnes má svátek Milan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Skořicové brýle

fotka Skořicové brýle
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Skořicové brýle:

400 g listového těsta  | 4 skořicové cukry  | 1 žloutek  |  javorový sirup

Postup přípravy receptu Skořicové brýle:

Listové těsto vyválíme na obdelník asi 0,5 cm silný. Potřeme ho rozšlehaným vejcem a posypeme skořicovým cukrem. Obě protilehlé strany zavineme směrem k sobě vždy do půlky jako brýle a dáme na 20 minut tuhnout do mrazáku. Ztuhlé těsto nakrájíme na plátky asi 1cm silné, rozložíme je na plech vyložený papírem na pečení, potřeme rozkvedlaným žloutkem a pečeme v troubě vyhřáté na 180°C 20 minut dozlatova. Hotové skořicové brýle potřeme javorovým sirupem. Můžeme použít i rozehřátou marmeládu.



Fotky receptu Skořicové brýle:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Skořicové brýle
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !