Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Skořicové jednohubky

fotka Skořicové jednohubky
Vložil:
Porcí:7
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Skořicové jednohubky:

1 hrst hladké mouky  | 2-3 vejce  | 400 g listové těsto  | 1balíček mleté skořice  | 3 lžíce cukru  | 100 g rozinek  | 130 g másla  | 3 balíčky vanilkového cukru

Postup přípravy receptu Skořicové jednohubky:

Máslo rozpustíme v hrnečku v mikrovlnné troubě, nebo na plotně.
Těsto rozdělíme na 3 kusy. Vál pomoučíme hladkou moukou a každý kus těsta rozválíme na slaboučký obdélníkový plát. Každý plát potřeme rozpuštěným máslem, posypeme jedním balíčkem vanilkového cukru a jednou lžící cukru krupicového, hustě mletou skořicí a nakonec hrstkou rozinek. Takto připravená těsta pomalu a pevně stáčíme jako roládu. Každou roládu rozkrájíme na kolečka asi 1,5 cm široká. Jedno po druhém pak namáčíme do rozšlehaných vajíček a rovnáme na plech s pečicím papírem. Pečeme v předehřáté troubě asi 15 minut.
Upečené skořicové jednohubky pocukrujeme moučkovým cukrem a podáváme.


Fotky receptu Skořicové jednohubky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Skořicové jednohubky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !