Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Skořicovo-arašídová kolečka

fotka Skořicovo-arašídová kolečka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Skořicovo-arašídová kolečka:

175 g másla  | 100 g moučkového cukru  | 1 vanilkový cukr  | 1 žloutek  | 1 lžička mleté skořice  | špetka soli  | 175 g nesolených arašídků  | 200 g hladké mouky  | 1 lžička prášku do pečiva  | 2 lžíce kakaa

Postup přípravy receptu Skořicovo-arašídová kolečka:

Máslo, cukr, vanilkový cukr, sůl, žloutky a skořici ušleháme do pěny. 125 g najemno umletých arašídů smícháme s moukou, práškem do pečiva a kakaem. Po lžících vmíchávat do tukové směsi. Ze vzniklého těsta (je tužší) vyválíme válečky 2-3 cm silné a ca 10 cm dlouhé. Válečky obalíme ve zbylých, nahrubo namletých arašídech. Zabalíme opatrně do alobalu a necháme v lednici cca 1 hodinu odpočinout. Váleček dále krájíme na kolečka, ty klademe na plech a pečeme na 175 °C cca 12 minut.
Jsou voňavější, když arašídy předem orestujeme krátce v trošce oleji. Potřebují odležet.


Fotky receptu Skořicovo-arašídová kolečka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Skořicovo-arašídová kolečka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !