Čas malinČas malin Léto - čas jahodLéto - čas jahod Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.07. 2019
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Skořicový chlebíček

fotka Skořicový chlebíček
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Skořicový chlebíček:

120 g mouka hrubá  | 50 g máslo  | 120 g cukr moučka  | 50 g rozinky  | 1/2 ks prášek do pečiva  | 2 ks vejce  | 1 ks cukr vanilkový  | dle chuti: skořice  | 300 g jablka

Postup přípravy receptu Skořicový chlebíček:

Jablka(nastrouhaná), rozinky a skořici smícháme dohromady. Do mísy dáme žloutky, práškový cukr, vanilkový cukr a máslo, mícháme 15 minut. K vymíchanému těstu přidáme jablka a mouku smíchanou s práškem do pečiva a vše promícháme. Z bílků ušleháme sníh a opatrně jej přidáme k těstu. Vymastíme chlebíčkovou formu a vysypeme moukou a nalijeme do ní těsto, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme při mírné teplotě. Po vychladnuti posypeme moučkovým cukrem a můžeme ozdobit i šlehačkou.



Fotky receptu Skořicový chlebíček:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Skořicový chlebíček
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !