Postup přípravy receptu Skořicový dort s nektarinkami:
Máslo utřeme s cukrem a vanilkovým cukrem, přimícháme vejce, polovinu rumového aroma a mouku smíchanou s práškem do pečiva, mandlemi a skořicí. Těsto nalijeme do formy vyložené pečícím papírem a pečeme 30 minut při 200.C. Nektarinky omyjeme, oloupeme. Tři půlky dáme stranou na zdobení, zbývající nakrájíme na kostičky. Ušleháme šlehačku, připravíme želatinu podle návodu na obalu, rozpustíme ve šťávě a smícháme se šlehačkou. Šlehačkový krém dochutíme zbylým rumovým aroma a skořicí.Odebereme do sáčku na zdobení 4 lžíce krému. Korpus rozřízneme na 3 pláty. Spodní pokapeme 2 lžícemi likéru, potřeme 1/3 krému, na něj rozložíme polovinu nektarinek. Přiložíme druhý plát, potřeme 5 lžícemi broskvové marmelády a další 1/3 krému, navrch opět dáme nektarinky. Poslední vrstvu korpusu pokapeme zbylým likérem a potřeme 5 lžícemi marmelády. Celý dort potřeme zbylým krémem a ozdobíme.