Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Škubánky na plech

fotka Škubánky na plech
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Škubánky na plech:

2-3 kg brambor  | 1/2 balení Rama Crème Bonjour kostka  | 2 hrnečky polohrubé mouky  | 1 l mléka  |  sůl

Postup přípravy receptu Škubánky na plech:

Brambory oškrabeme, nakrájíme na kostky, dáme vařit do hrnce a osolíme. Po 10 minutách varu nasypeme dva hrnečky polohrubé mouky (uděláme takovou poklici) a vaříme dalších deset minut. Poté slejeme vodu - co nejvíc.



Mezitím si necháme rozpustit Ramu a pomocí mašlovačky vymažeme obdélníkový, vyšší plech. Scezené brambory rozštocháme i s moukou a všechny "rozplácneme" rovnoměrně na plech a úpomocí mašlovačky naneseme zbytek Ramy po celém plechu. Dáme do trouby ma 250 °C a přibližně na 50 minut.



Škubánky zezlátnou a jsou křupavé. A jezte to rukama! Popíjejte k tomu mléko vychlazené z lednice. Je to fakt ňamka.


Fotky receptu Škubánky na plech:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Škubánky na plech
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !