Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Skvělé melírované řezy

fotka Skvělé melírované řezy
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Skvělé melírované řezy:

Těsto:  | 2 hrnky hladké mouky  | 1/2 hrnku moučkového cukru  | 2 lžíce vanilkového pudinku (prášku)  | 250 g Hery  | Tvarohová náplň:  | 500 g měk. tvarohu  | 1/2 hrnku zakysané smetany  | 4 vejce  | 1 sáček vanilkového cukru  | 1/2 hrnku pískového cukru  | dle chuti: čokoláda na zdobení

Postup přípravy receptu Skvělé melírované řezy:

Těsto zpracujeme do hladka, vmačkáme do pekáče, který jsme vyložili papírem na pečení a pečeme 15 minut na 180 stupňů. Poté vyndáme z trouby a necháme vychladnout. Náplň: vše dáme do mísy a vyšleháme. Zda se vám zdá náplň moc hustá, přidejte kapku mléka. Poté na vychladlé upečené těsto nalejeme náplň a uhladíme, dále vezmeme čokoládu a lejeme tenké pramínky čokolády na náplň a protahujeme špejlí udělá to melír. A dáme znovu péct. Je to hodně křehké ale hrózně dobré.


Fotky receptu Skvělé melírované řezy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Skvělé melírované řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !