Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

České lívance

fotka České lívance
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++++++-
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu České lívance:

300 g polohrubé mouky  | 1 dl mléka  | 10 g droždí  | 10 g práškového cukru  | 2,5 dl mléka  | špetka soli  | 20 g práškového cukru  |  strouhaná citronová kůra  |  strouhaný muškátový oříšek  | 1 vejce  | 30 g másla  |  tuk na pečení  |  tvrdý tvaroh  |  kyselá smetana  |  švestková povidla

Postup přípravy receptu České lívance:

V 1 dl vlažného mléka rozmícháme droždí a cukr a necháme vykynout. Do 2,5 dl mléka rozmícháme sůl, cukr, nastrouhanou citronovou kůru, nastrouhaný muškátový oříšek, vejce a vlažné máslo. Přidáme mouku, vykynutý kvásek a vypracujeme těsto, které zakryjeme ubrouskem a necháme kynout na teplém místě. Na rozehřátém a vymaštěném lívanečníku pečeme lívance. Ještě teplé natřeme švestkovými povidly, posypeme nastrouhaným tvarohem a polijeme kyselou smetanou.


Fotky receptu České lívance:

České lívance
České lívance
České lívance
České lívance
České lívance
České lívance
České lívance
Fotky vložil: uschi3,Nandiči 
Hodnocení receptu České lívance
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !