Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Citrónový rýžový nákyp

fotka Citrónový rýžový nákyp
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Citrónový rýžový nákyp:

2 ks vejce  | 3 lžíce přírodního cukru  | 175 g tvarohu  | 150 ml mléka  |  kůra z citrónu  | 175 g vařené rýže

Postup přípravy receptu Citrónový rýžový nákyp:

Vejce ušleháme s cukrem do lehké husté pěny. Tvaroh rozmačkáme vidličkou, přidáme mléko a citrónovou kůru, smícháme se šlehanými vejci a rýží. Vlijeme do vymazané formy a zvolna pečeme asi při 170°C přibližně hodinu. Těsto ve středu formy musí být upečené. Citrónový rýžový nákyp můžeme na talíři posypat moučkovým cukrem.


Fotky receptu Citrónový rýžový nákyp:

Citrónový rýžový nákyp
Fotky vložil: myrna 
Hodnocení receptu Citrónový rýžový nákyp
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda