Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablkovo-rýžový nákyp

fotka Jablkovo-rýžový nákyp
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Jablkovo-rýžový nákyp:

350 g rýže  | 100 g másla  | 3 vejce  | 500 g jablek  | 120 g krystal cukru  | 7 dl mléka  | 30 g moučkového cukru  | trochu citrónové kůry  | špetka skořice  | špetka soli

Postup přípravy receptu Jablkovo-rýžový nákyp:

Do vařícího méka vysypeme opláchnutou rýži, přidáme polovici másla, špetku soli, uvedeme do varu, přikryjeme pokličkou a uvaříme do měkka. Uvařenou rýži necháme vychladnout. Do vychladlé rýže přidáme žloutky, citrónovou kůru, polovičku cukru, tuhý sníh z bílků a vše jemně promícháme. Čtvrtinou másla vymažeme pekáček, do kterého rozložíme rovnoměrně polovici rýže, na ni položíme tenké plátky oloupaných jablek, posypeme cukrem smíchaným se skořicí a přikryjeme zbylou rýží. Vše polijeme roztaveným máslem a upečeme do zlatova. Na talířích sypeme moučkovým cukrem.



Fotky receptu Jablkovo-rýžový nákyp:

Jablkovo-rýžový nákyp
Fotky vložil: myrna 
Hodnocení receptu Jablkovo-rýžový nákyp
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !