Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rýžový nákyp s broskví

fotka Rýžový nákyp s broskví
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Rýžový nákyp s broskví:

2 hrnky vařené rýže  | 1 3/4 hrnku kompotovaných broskví  | 2/3 hrnku cukru  | 3/4 hrnku pšeničné mouky  | 1/2 lžičky skořice  | 1/8 lžičky mletého muškátového oříšku  | 1/4 hrnku másla  | 1/2 henku krájených vlašských ořechů

Postup přípravy receptu Rýžový nákyp s broskví:

Smícháme rýži, broskve a jednu třetinu cukru s rozpuštěným máslem. Směs vložíme do vymaštěné zapékací misky. Dále smícháme zvlášť mouku se zbylým cukrem, skořicí a muškátovým oříškem. Tuto směs naneseme na rýžovou a posypeme vlašskými ořechy. Rýžový nákyp s broskví pečeme při 250ºC po dobu 20-25 minut. Podáváme horké se zmrzlinou.


Fotky receptu Rýžový nákyp s broskví:

Rýžový nákyp s broskví
Fotky vložil: myrna 
Hodnocení receptu Rýžový nákyp s broskví
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda