Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šulánky s cukrem a mákem

fotka Šulánky s cukrem a mákem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Šulánky s cukrem a mákem:

500 g strouhaných vařených brambor  | 150 g polohrubé mouky  | 20 g másla  | 1 vejce  |  sůl  |  voda  |  mák  |  cukr

Postup přípravy receptu Šulánky s cukrem a mákem:

V míse smícháme brambory, mouku, rozměklé máslo a vejce. Přidáme špetku soli a vypracujeme těsto. Těsto vyválíme ne silný plát a z něj vykrajujeme špalíčky, které ještě rukou dotvoříme. Vaříme ve vroucí osolené vodě asi 6 minut, promícháme. Vyndáváme pomocí naběračky nebo cedníku. Posypeme mákem a cukrem.


Fotky receptu Šulánky s cukrem a mákem:

Šulánky s cukrem a mákem
Šulánky s cukrem a mákem
Šulánky s cukrem a mákem
Šulánky s cukrem a mákem
Šulánky s cukrem a mákem
Šulánky s cukrem a mákem
Šulánky s cukrem a mákem
Šulánky s cukrem a mákem
Šulánky s cukrem a mákem
Šulánky s cukrem a mákem
Šulánky s cukrem a mákem
Fotky vložil: Natural,Torta,jessynka,katyakaty,uschi3 
Hodnocení receptu Šulánky s cukrem a mákem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !