Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žemlovka s karamelizovanými jablky

fotka Žemlovka s karamelizovanými jablky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Žemlovka s karamelizovanými jablky:

50 g másla  | 6 ks jablek,nakrájená  | 180 g krupicového cukru  | 570 ml smetany ke šlehání  | 400 g pečiva-výborný je tous,chleba  | 4 ks žloutky  | 100 g rozinek

Postup přípravy receptu Žemlovka s karamelizovanými jablky:

Máslo rozpusťte na pánvi, vsypte jablka a 150g cukru. Na prudším plameni vařte asi pět minut, aby šťáva z jablek zkaramelizovala; průběžně promíchejte. Pak vmíchejte smetanu, stáhněte plamen a minutu lehce povařte. Přeceďte a zachyťte šťávu. Troubu předehřejte na 180, horkovzdušnou na 160 stupňů. Zapékací formu vyložte částí pečiva, poklaďte rozvařenými jablky a částí rozinek, zakončete pečivem a rozinkami. Žloutky vešlehejte do smetanové šťávy a vlejte na žemlovku. Pocukrujte a pečte asi čtyřicet minut. Moc dobrá...


Fotky receptu Žemlovka s karamelizovanými jablky:

Žemlovka s karamelizovanými jablky
Fotky vložil: myrna 
Hodnocení receptu Žemlovka s karamelizovanými jablky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc