Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.06. 2019
Dnes má svátek Adriana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Sladké skořicové preclíky

fotka Sladké skořicové preclíky
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Sladké skořicové preclíky:

250 g hladké mouky  | 1/2 balíčku prášku do pečiva  | 1 lžička mleté skořice  | 50 g cukru  | 125 g másla  | 1 žloutek  | 3 lžíce zakysané smetany  | 1 bílek na potření  |  cukr na posypání

Postup přípravy receptu Sladké skořicové preclíky:

Všechny suroviny zpracujeme a vytvoříme těsto, které necháme odpočinout v ledničce 30 minut. Těsto poté rozdělíme na menší díly, ze kterých vytvoříme válečky, jež libovolně stočíme. Preclíky dáme na plech vyložený pečícím papírem a potřeme je bílkem. Pečeme je v rozpálené troubě při 180 °C. Upečené preclíky posypeme cukrem.


Fotky receptu Sladké skořicové preclíky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sladké skořicové preclíky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !