Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sladko-pálivé křupání s kuřecím

fotka Sladko-pálivé křupání s kuřecím
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Sladko-pálivé křupání s kuřecím:

50 g arašídy  | 1 lžíce rostlinný tuk  | 10 g rozinky  | 200 g ananasový kompot  | 1 ks jablko delicious  | 200 g kuřecí prsa  | dle chuti: mletý kmín  | podle chuti: chilli a kari  | 1 sklenka sladko-pálivá omáčka

Postup přípravy receptu Sladko-pálivé křupání s kuřecím:

Omyjeme, nakrájíme kuřecí prsíčka a na pánvi je necháme zatáhnout.

Podusíme zhruba 5 minut, můžeme i v kompotové šťávě.

Zbavíme se přebytečné šťávy a zalijeme omáčkou, znovu orestujeme.

Mezitím nakrájíme arašídy nadrobno, oloupeme a nakrájíme jablka na malé kousky.

Přidáme nakrájené ořechy, jablka, kousky ananasu, naředíme o trochu víc, než jakou máme představu o konečné hustotě, a necháme vařit pod pokličkou 5 - 10 minut.

Množství ingrediencí můžeme podle chuti měnit.



Fotky receptu Sladko-pálivé křupání s kuřecím:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sladko-pálivé křupání s kuřecím
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !