Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.10. 2018
Dnes má svátek Vendelín
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Sladko-slané maso

fotka Sladko-slané maso
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Sladko-slané maso:

8 lžic krystalového cukru  | 250 ml vody  | 600 g vepřového bůčku  | 1 lžíce cukru  |  rybí omáčka  |  pepř  | 4 vejce  |  olej

Postup přípravy receptu Sladko-slané maso:

Cukr necháme zkaramelizovat, zalijeme vodu, rozmícháme a svaříme na poloviční množství. Natvrdo vařená vejce usmažíme v dobře rozpáleném oleji do zlatohněda. Vyjmeme je na ubrousek a propíchneme hůlkami. Z bůčku odkrojíme kůži a nakrájíme jej na 1/2 cm silné a 5 cm široké plátky. Maso osmažíme na oleji dozlatova, zasypeme lžící cukru, zastříkneme rybí omáčkou, opepříme, zalijeme karamelem a dusíme 20 minut. Podle potřeby během vaření podléváme vodou, v půlce doby varu přidáme smažená vejce. Tento pokrm podáváme s rýží.


Fotky receptu Sladko-slané maso:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sladko-slané maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !