Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sladko-slané maso

fotka Sladko-slané maso
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Sladko-slané maso:

8 lžic krystalového cukru  | 250 ml vody  | 600 g vepřového bůčku  | 1 lžíce cukru  |  rybí omáčka  |  pepř  | 4 vejce  |  olej

Postup přípravy receptu Sladko-slané maso:

Cukr necháme zkaramelizovat, zalijeme vodu, rozmícháme a svaříme na poloviční množství. Natvrdo vařená vejce usmažíme v dobře rozpáleném oleji do zlatohněda. Vyjmeme je na ubrousek a propíchneme hůlkami. Z bůčku odkrojíme kůži a nakrájíme jej na 1/2 cm silné a 5 cm široké plátky. Maso osmažíme na oleji dozlatova, zasypeme lžící cukru, zastříkneme rybí omáčkou, opepříme, zalijeme karamelem a dusíme 20 minut. Podle potřeby během vaření podléváme vodou, v půlce doby varu přidáme smažená vejce. Tento pokrm podáváme s rýží.


Fotky receptu Sladko-slané maso:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sladko-slané maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !