Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.06. 2019
Dnes má svátek Jan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Sladký jablkový sen

fotka Sladký jablkový sen
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Sladký jablkový sen:

250 g tvarohu  | 200 g cukru moučky  | 200 g hery  | 4 vejce  | 250 g hladké mouky  | 1 prášek do pečiva  | 500 g jablek  |  čokoláda na ozdobu  | Drobenka:70 g hery  | 70 g cukru moučky  | 150 g hrubé mouky

Postup přípravy receptu Sladký jablkový sen:

Smícháme tvaroh, cukr, heru a vejce. Potom po lžících přidáme hladkou mouku s práškem do pečiva. Tvarouhovou směs rozetřeme na vymazaný plech, navrch dáme nastrouhaná jablka a drobenku. Tu uděláme tak, že do rozpuštěný hery přidáváme mouku a cukr do té doby, dokud není drobenka hotová. Pečeme asi 30 minut při 180 °C. Po vychladnutí odobíme "cákanci" z čokolády.


Fotky receptu Sladký jablkový sen:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sladký jablkový sen
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !