Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Celozrnné sýrové pagáčky

fotka Celozrnné sýrové pagáčky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Celozrnné sýrové pagáčky:

100 g nastrouhaného sýra  | 250 g polohrubé mouky  | 250 g celozrnné mouky  | 30 g droždí  | 1 šálek podmáslí  | 150 ml vlažného mléka  | 2 lžíce krystalického cukru  | 1 lžička soli  | 100 g sádla  | 1 vejce na potření

Postup přípravy receptu Celozrnné sýrové pagáčky:

Oba druhy mouky prosejeme do mísy, přidáme sůl, sádlo a podmáslí. Z vlažného mléka, cukru a droždí si připravíme kvásek, vlijeme do mísy k mouce a vypracujeme těsto. Dáme je na 1,5 hodiny kynout na teplé místo. Po vykynutí těsto vyklopíme na pomoučený vál, rozválíme na plát silný asi 1,5 cm a posypeme nastrouhaným sýrem. Těsto načtyřikrát přeložíme a opět je rozválíme. Z těsta vykrajujeme kolečka, vyrovnáme je na plech vyložený pečícím papírem. Potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů asi 10-15 minut.



Fotky receptu Celozrnné sýrové pagáčky:

Celozrnné sýrové pagáčky
Celozrnné sýrové pagáčky
Celozrnné sýrové pagáčky
Fotky vložil: Nandiči 
Hodnocení receptu Celozrnné sýrové pagáčky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !