Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Langošáky

fotka Langošáky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Langošáky:

2 uvařené brambory  | 30g droždí  | 1 lžička cukru  | 400g mouky  | 400ml mléka  | 3 lžičky oleje  |  sůl  |  olej na smažení

Postup přípravy receptu Langošáky:

Droždí rozpustíme ve 100 ml mléka a odstavíme do teplého místo na čtvrt hodiny. Brambory rozemeleme. Mouku nasypeme do mísy, uprostřed uděláme dolíček do kterého nalijeme droždí. Přidáme brambory, olej a vypracováváme těsto do kterého dolijeme ještě trochu mléka. Pak těsto na langoše osolíme a ještě jednou zpracujeme. Posypeme ho moukou, zabalíme do utěrky a necháme v teplém místě přibližně hodinu vykynout. Z těsta odtrháváme kousky, ze kterých formujeme tenké langoše, které smažíme z obou stran do zlatova ve friťáku nebo pánvi s přibližně 6 centimetry oleje. Langoše podáváme horké - například s olejem s utřeným česnekem, sýrem a kečupem.


Fotky receptu Langošáky:

Langošáky
Langošáky
Langošáky
Langošáky
Langošáky
Langošáky
Langošáky
Fotky vložil: piskotik,Nandiči 
Hodnocení receptu Langošáky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !