Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Těsto na langoše

fotka Těsto na langoše
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Těsto na langoše:

500 g polohrubé mouky  | 1 nastrouhaný uvařený brambor  | 1/2 kostky droždí  | 1/2 lžičky soli  | 1/4 l vlažného mléka  |  tuk na smažení  |  trocha mleté mouky

Postup přípravy receptu Těsto na langoše:

Z droždí, vlažného mléka a lžíce mouky necháme vzejít kvásek. Do zbývající mouky vmícháme nastrouhaný brambor a přidáme kvásek. Mísu odložíme na teplé místo a necháme asi 1 hodinu kynout. Připravený vál posypeme trochou mouky a klademe na něj větší kousky těsta, která rukou roztlačujeme. Kraje by měly být silnější než střed. Necháme je na vále trochu vykynout a poté je smažíme z obou stran na rozpáleném oleji. Podáváme s česnekem, sýrem a kečupem nebo na sladko sypaný skořicovým cukrem.


Fotky receptu Těsto na langoše:

Těsto na langoše
Těsto na langoše
Těsto na langoše
Těsto na langoše
Těsto na langoše
Těsto na langoše
Těsto na langoše
Těsto na langoše
Těsto na langoše
Těsto na langoše
Fotky vložil: Natural,piskotik,vilka,Nandiči 
Hodnocení receptu Těsto na langoše
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !