Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Těsto na pizzu podle Lenky

fotka Těsto na pizzu podle Lenky
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Těsto na pizzu podle Lenky:

30 g kvasnic  | 500 g hladké mouky  | 2 lžičky cukru  | 2 špetky soli  | 4 lžíce oleje  | 1 hrneček vlažného mléka

Postup přípravy receptu Těsto na pizzu podle Lenky:

Droždí nadrobíme do vlažného mléka, přidáme cukr a necháme vzejít kvásek. Mouku prosejeme do větší mísy, přidáme olej, sůl a vzniklý kvásek. vypracujeme hladké těsto, které necháme ještě minimálně 1/2 hodiny kynout na teplém místě pod utěrkou. Po vykynutí těsto rozválíme na placku vhodné velikosti a tloušťky (mě těsto vydá na 2 plechy). Vložíme do vymazaného a vysypaného plechu, pomažeme kečupem či omáčkou na pizzu, poklademe surovinami dle chuti a pizza je hotová:-)


Fotky receptu Těsto na pizzu podle Lenky:

Těsto na pizzu podle Lenky
Těsto na pizzu podle Lenky
Těsto na pizzu podle Lenky
Těsto na pizzu podle Lenky
Těsto na pizzu podle Lenky
Těsto na pizzu podle Lenky
Těsto na pizzu podle Lenky
Těsto na pizzu podle Lenky
Fotky vložil: Mangovka,evulaS33,vocjan 
Hodnocení receptu Těsto na pizzu podle Lenky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !