Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slané sýrové preclíčky

fotka Slané sýrové preclíčky
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 26

Použité suroviny receptu Slané sýrové preclíčky:

těsto:  | 10 g droždí  | 1 vejce  | 200 g hl. mouky  | 120 g másla  |  sůl  | 8 lžic mléka  | 100 g eidamu  |  hrubá sůl a strouhaný sýr na ozdobu  |  vejce na potření

Postup přípravy receptu Slané sýrové preclíčky:

Mléko trochu zahřejeme, aby bylo vlažné a rozdrobíme do něj droždí. Přidáme špetku cukru a trochu mouky. Na vál prosejeme zbytek mouky, nastrouhaný eidam, přidáme kvásek, vejce, rozdrobené máslo a osolíme. Vypracujeme těsto.
Vejce na potření rozšleháme s kmínem.
Z těsta vyválíme delší šišku, kterou rozdělíme na dílky a z každého dílku vytvoříme preclíček. Ten namočíme nebo potřeme rozšlehaným vajíčkem a posypeme buďto jen hrubou solí, nebo strouhaným sýrem, ten však raději až během pečení, aby se nepřipálil.
Plech dobře vymažeme a prudce pečeme v dobře vyhřáté troubě.
Slané sýrové preclíčky skvěle nahradí kupované varianty a navíc vás rodina pochválí.


Fotky receptu Slané sýrové preclíčky:

Slané sýrové preclíčky
Fotky vložil: MichelePrg 
Hodnocení receptu Slané sýrové preclíčky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !