Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Slaný plněný štrúdl

fotka Slaný plněný štrúdl
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Slaný plněný štrúdl:

sezamové semínko  | 200 g strouhaného tvrdého sýra  | 200 g nivy  | 200 g česnekového boku  | 200 g angl. slaniny  | 1 červenou cibuli  | 1 vejce  | 200 g šunky nebo šunkového salámu  |  listové těsto

Postup přípravy receptu Slaný plněný štrúdl:

Uzeninu nakrájíme na nudličky nebo kostičky, sýry nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme pokrájenou červenou cibuli a vše promícháme s vajíčkem.
Směs vložíme na rozválenou placku listového těsta, smotáme do štrúdlu a pečeme na plechu vyloženém pečícím papírem. Štrúdly na vrchu potřeme rozšlehaným vejcem a propícháme, aby se netvořily bubliny.
Množství surovin záleží na tom, kolik chceme mít štrúdlů. Já kupuji uzeninu a sýry po 200 g a mám z toho 4 štrúdly. Nepoužívám žádné koření, sýry i uzeniny štrúdly dostatečně ochutí.
Na ozdobu slaného plněného štrúdlu můžeme použít sezamová či jiná semínka.


Fotky receptu Slaný plněný štrúdl:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Slaný plněný štrúdl
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !