Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Pejsci se radují z krmiva od čtenářek portálu Chytrá ŽenaPejsci se radují z krmiva od čtenářek portálu Chytrá Žena
Chytrá Žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.07. 2015
Dnes má svátek Cyril a Metoděj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Slaný závin se zelím

fotka Slaný závin se zelím
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Slaný závin se zelím:

1 balíček listového těsta  | 1 sáček bílého kysaného zelí  | 1 stroužek česneku  | 10 plátků uzeného eidamu  | 10 plátků uzeného /cikánky, apod./  | kmín na posypání  | sůl  | pepř  | hořčice

Postup přípravy receptu Slaný závin se zelím:

Listové těsto rozdělíme na dva díly a vyválíme na obdélník o výšce asi 4 mm.
Vyválený celistvý plát potřeme hořčicí a poklademe sýrem a cikánkou. Navrch navrstvíme zelí - můžeme dát klidně vrstvu 3 cm vysokou. Navrch zlehka posolíme, opepříme a okořeníme na jemno lisovaným česnekem.
Poté zavineme, potřeme vajíčkem a posypeme kmínem.
Pečeme do zlatova.
Chutná teplý i studený.

Dobrou chuť!

Fotky receptu Slaný závin se zelím:

Slaný závin se zelím
Slaný závin se zelím
Slaný závin se zelím
Fotky vložil: LENČA611 
Hodnocení receptu Slaný závin se zelím
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.
NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !