Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slavnostní šlehačková bábovka z remosky

fotka Slavnostní šlehačková bábovka z remosky
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Slavnostní šlehačková bábovka z remosky:

3 vejce  | 100 g mouč. cukru  | 350 g polohrubé mouky  | 1 kypř. prášek  | 1 vanil. cukr  | 1 šlehačka  | 2 lžíce kakaa  | dle potřeby: tuk na vymazání a mouka na vysypání formy  | 1 čokoládová poleva  | dle chuti: moučkový cukr a citronová šťáva na ozdobu

Postup přípravy receptu Slavnostní šlehačková bábovka z remosky:

V míse jsme pečlivě promíchali všechny uvedené suroviny. Vzniklé těsto jsme rozdělili na dvě části. První jsme vlili do remoskové mísy, druhou jsme obarvili kakaem a doplnili jí dávku. Pekli jsme 55 minut. Vychladlou bábovku jsme ozdobili rozehřátou čokoládovou polevou. Po jejím ztuhnutí jsme promíchali citr. šťávu s mouč. cukrem a touto polotekutou směsí pokapali čokoládový povrch bábovky.



Fotky receptu Slavnostní šlehačková bábovka z remosky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Slavnostní šlehačková bábovka z remosky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !