Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sleď pečený v alobalu s kaparovou omáčkou

fotka Sleď pečený v alobalu s kaparovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Sleď pečený v alobalu s kaparovou omáčkou:

4 sledě  | 4 bobkové listy  | 2 citron  | 100 g másla  | 2 lžíce petrželky  | 4 lžíce hladké mouky  | 1/2 cibule  | 2 lžíce kapar  |  lžička cukru  | 150 ml kysané smetany  |  sůl a pepř  |  špetka maggi harmonie chuti

Postup přípravy receptu Sleď pečený v alobalu s kaparovou omáčkou:

Ryby osolíme a do bříšních dutin vložíme bobkový list. Na alobal dáme kolečko citrónu a na něho rybu. Utřeme máslo s petrželkou, pepřem a MAGGI Harmonií Chuti a směsí ryby potřeme. Poté je pečeme v troubě 20 minut.
Připravíme si kaparovou omáčku: Uděláme jišku z másla cibule a mouky, zředíme vodou, povaříme, osolíme, přidáme citrónovou šťávu, kapary, smetanu a cukr. Na talíři sledě omáčkou přelijeme.


Fotky receptu Sleď pečený v alobalu s kaparovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sleď pečený v alobalu s kaparovou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !