Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šlehačkový hřbet

fotka Šlehačkový hřbet
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Šlehačkový hřbet:

2 hrnky polohrubé mouky  | 3/4 hrnku smetany ke šlehání  | 1/4 hrnku krupicového cukru  | 2 vejce  | 3 lžíce makové nádivky (prodává se hotová)  | 1/2 sáčku kypřícího prášku do pečiva  |  tuk na vymazání  |  hrubá mouka na vysypání formy  | ovoce na ozdobení

Postup přípravy receptu Šlehačkový hřbet:

Do mísy prosijeme mouku s práškem do pečiva, vmícháme cukr a do směsi přilijeme vejce rozšlehané s polovinou smetany. Tři čtvrtiny těsta vlijeme do vymazané a vysypané formy na hřbet. Zbylou smetanu rozmícháme s makovou nádivkou, promícháme ji se zbylým těstem a makové těsto nalijeme na světlé těsto ve formě. Nožem nebo špejlí makové těsto lehce promícháme, aby se spojilo se světlým, hřbet vložíme do trouby vyhřáté na 180°C a upečeme. Upečený hřbet vyklopíme z formy, necháme zcela vychladnout a před podáváním nakrájíme na plátky, které ozdobíme kousky ovoce.


Fotky receptu Šlehačkový hřbet:

Šlehačkový hřbet
Fotky vložil: kacice 
Hodnocení receptu Šlehačkový hřbet
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !