Čas malinČas malin Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 17.08. 2019
Dnes má svátek Petra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Slepičí česnečka s bílkovými nočky

fotka Slepičí česnečka s bílkovými nočky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Slepičí česnečka s bílkovými nočky:

5 storužků česneku  | 3 vejce  | 4 brambory  | 1 slepičí kostka  |  máslo  |  sůl  |  petržel

Postup přípravy receptu Slepičí česnečka s bílkovými nočky:

Na másle zpěníme na tenké plátky nakrájené stroužky česneku a zalijeme litrem slepičího vývaru připraveného ze slepičí kostky a vroucí vody. Přidáme na malé kostky nakrájené brambory. Z bílků ušleháme tuhý sníh, lžičkou nabíráme malé nočky a vkládáme do bublající polévky. Dobře povaříme a vlijeme rozšlehané žloutky. Polévku ještě řádně provaříme, ochutíme solí a nakonec vsypeme jemně pokrájenou zelenou petrželku.




Fotky receptu Slepičí česnečka s bílkovými nočky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Slepičí česnečka s bílkovými nočky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !