Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slepované kokosové kostky

fotka Slepované kokosové kostky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Slepované kokosové kostky:

50g bílé čokoládové polevy  | 2 vejce  | 100g měkkého másla  | 75g cukru  | 50g polohrubé mouky  | 200g kokosu  | balíček vanilkového cukru  | 250g merunkové marmelády  | 50g tmavé čokoládové polevy  | 2 lžičky kokosu (navíc)

Postup přípravy receptu Slepované kokosové kostky:

Plech vyložíme pečícím papírem. Bílou čokoládu nasekáme nadrobno. Oddělíme žloutky a bílky. Z másla, cukru a žloutků ušleháme pěnu, přimícháme mouku, nasekanou polevu, kokos a vanilkový cukr. Dvě lžičky cukru necháme stranou. Z bílků ušleháme pevný sníh a vmícháme ho do těsta. Těsto dáme na vymazaný plech a uhladíme. Pečeme v troubě vyhřáté na 180 C, asi 15 min. Vychladlý moučník vodorovně přepůlíme. Marmeládu prohřejeme a jeden plát potřeme. Přiložíme druhý, přitiskneme a nakrájíme na kostky. Ozdobíme tmavou čokoládou a posypeme zbývajícím kokosem a vanilkovým cukrem.


Fotky receptu Slepované kokosové kostky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Slepované kokosové kostky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !