Čas malinČas malin Léto - čas jahodLéto - čas jahod Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.07. 2019
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Sloní slza

fotka Sloní slza
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Sloní slza:

6 Vajec  | 6 lžic mletého cukru  | 4 dkg kakaa  | 2 lžíce hrubé mouky  | na špičku nože prášku do pečiva  | 15 dkg mletých ořechů  | 5 lžic mléka  | 1 máslo  | 2 vanilkové cukry  | 3 lžíce mletého cukru

Postup přípravy receptu Sloní slza:

Žloutky utřeme s cukrem do pěny, přidáme sníh, mouku s práškem a kakao. Upečeme placku (na papíře) na vymazaném a vysypaném plechu. Upečený plát přeložíme přes trubičku (my používáme trubičku alobalu) na půlku. Necháme vychladit.

Krém: 15 dkg mletých ořechů, 5 lžic mléka, 1 máslo, 2 vanilkové cukry, 3 lžíce mletého cukru, banány.

Postup: Ořechy spařit horkým mlékem, přidat k máslu třeného s mletým cukrem. Placku opět rozložit - potřít krémem, do středu naskládat banány a opět složit. Nakonec polít čokoládovou polevou.


Fotky receptu Sloní slza:

Sloní slza
Sloní slza
Fotky vložil: Ni-ka,uschi3 
Hodnocení receptu Sloní slza
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !