Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slovenská nádivka

fotka Slovenská nádivka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Slovenská nádivka:

10 rohlíků  | 600 g vepřových jater  | 2 ks cibule  |  sůl  | 10 ks vajec  |  tuk  |  prášek do pečiva

Postup přípravy receptu Slovenská nádivka:

Cibuli a játra nakrájíme na malé kousky a orestujeme na rozpáleném tuku. Necháme vychladnout, rohlíky nakrájíme na malé kousky a dáme do mísy. Přilijeme rozšlehaná vejce, vychlazená játra, sůl, prášek do pečiva a všechno společně promícháme. Tuto směs dáme do mikrotenových sáčků, svážeme nití nebo uzavřeme kuchyňskou sponou a vaříme asi 30 minut. Potom necháme nádivku trochu vychladnout, vytáhneme ji ze sáčku, nakrájíme a podáváme.


Fotky receptu Slovenská nádivka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Slovenská nádivka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !