4 plátky toastového chleba
| 50 g slaniny
| 1 cibule
| 2 papriky
| 2 rajčata
| 200 g Bratislavy nebo jiného točeného salámu
| 1 lžíce rajčatového protlaku
| sůl
| mletý pepř
| mletá pálivá paprika
| nastouhaný sýr
Postup přípravy receptu Slovenské topinky :
Slaninu nakrájíme na kostičky a dáme ji na pánev rozškvařit. Přidáme najemno nakrájenou cibuli, na nudličky nakrájené očištěné papriky a nakrájená rajčata a podusíme doměkka. Přidáme kolečka Bratislavy, dochutíme rajčatovým protlakem, pepřem, paprikou a solí. Prohřátou směs navrstvíme na opečené topinky, posypeme strouhaným sýrem a krátce zapečeme v troubě, až se sýr rozpustí a zezlátne.
Fotky receptu Slovenské topinky :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!