Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Smažené drůbeží žaludky

fotka Smažené drůbeží žaludky
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Smažené drůbeží žaludky:

150 g žaludky drůbeží  | dle potřeby: olej  | dle chuti: vegeta, koňak a česnek  | 1 miska pórek  | dle chuti: omáčka sójová

Postup přípravy receptu Smažené drůbeží žaludky:

Ze žaludků odstraňte silnou kůži a očistěte je. Ke smažení lze použít jen čisté libové maso. Nakrájejte žaludky na tenké plátky, dejte je do misky a zalijte nálevem a nechte asi 20 min. odležet. Nálev uděláme z sójové omáčky, koňaku a oleje. Potom je smažte na pánvi na rozehřátém oleji, promíchejte, přidejte pórek, vegetu, sójovou omáčku a česnek nakrájený na jemné plátky. Plátky se musí smažit krátce a rychle. Osmažené žaludky přesuňte na talíře a ihned podávejte, aby neztvrdly.



Fotky receptu Smažené drůbeží žaludky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Smažené drůbeží žaludky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !