Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Smažené hráškové lusky

fotka Smažené hráškové lusky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Smažené hráškové lusky:

600 g lusků cukrového hrášku  | 3 vejce  |  hladká mouka  |  máslo  |  olivový olej  |  sůl  | 50 ml olivového oleje  | 2 rajčata  | 1 jarní cibulka  |  citron  | 1 svazek bazalky  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Smažené hráškové lusky:

Očistěte lusky a krátce je povařte v dostatečném množství vařící osolené vody, slijte je a pečlivě je osušte. Potom je obalte v mouce a ve vejcích rozšlehaných se špetkou soli. Na pánvi rozehřejte olej a máslo a obalené lusky na něm dozlatova osmažte. Rajčata pokrájejte na drobné kostičky a ochuťte je zálivkou připravenou z podušené jarní cibulky (pár koleček syrové cibulky uschovejte na ozdobení hotového pokrmu), kterou rozmixujete s bazalkou, olivovým olejem, šťávou z 1/2 citronu, solí a pepřem. Dozdobte nahrubo nasekanými kolečky jarní cibulky.



Fotky receptu Smažené hráškové lusky:

Smažené hráškové lusky
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Smažené hráškové lusky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !