Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Smažené kuře po jižansku

fotka Smažené kuře po jižansku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Smažené kuře po jižansku:

1 kg kuřecích stehýnek nebo křidýlek  | 250 ml acidofilního mléka  |  sůl  | 2 vejce  |  směs koření  |  olej

Postup přípravy receptu Smažené kuře po jižansku:

V misce rozmícháme 250 ml acidofilního mléka a 2 vejce. Očistíme kuřecí stehýnka nebo křidýlka a dáme je do misky s mlékem a vejci a na chvíli uložíme do lednice.

Do druhé misky dáme 0,2 kg hladké mouky, 2 lžičky směsi koření „Barbecue“ a 1 lžičku soli. Kuřecí kousky vyndáváme do okořeněné mouky a obalíme v silnější vrstvě. Obalené maso ihned smažíme, nejlépe ve fritovacím hrnci, při teplotě 180 oC. Kousky smažíme 10 – 15 minut podle velikosti. Po vyndání necháme okapat a poté je dáme do misky vyložené papírovými ubrousky, které nám nasají přebytečný olej.

Typickou přílohou v americké kuchyni je bramborová kaše nebo hranolky.


Fotky receptu Smažené kuře po jižansku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Smažené kuře po jižansku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda