Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.09. 2018
Dnes má svátek Jaromír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Smažené květy tykve

fotka Smažené květy tykve
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Smažené květy tykve:

75 g hladké mouky  | 10 cl vody  | trochu pepře a soli  | 20 g másla  | 1 bílek  | trochu olej na smažení  | 8 malých květů tykví  |  petržel

Postup přípravy receptu Smažené květy tykve:

Připravte si sedmdesát pět gramů hladké mouky a vysypte ji do mísy. Uprostřed udělejte díru a vlijte do ní deset centilitrů vody, přisypte trochu pepře a soli. Zamíchejte. Přidejte dvacet gramů rozpuštěného másla. Znovu zamíchejte a nechte dvacet minut odpočinout v lednici. Poté přidejte sníh z jednoho bílku a zahřejte si olej na pánvi. Nakrájejte na plátky osm malých květů tykví a namáčejte je ve směsi. Smažte dvě až pět minut. Osušte od oleje na savém papíru. Před podáváním posypte nasekanou petrželí.


Fotky receptu Smažené květy tykve:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Smažené květy tykve
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !